Nieuws

14 maart 2018 – Nieuwe website

De eerste voorbereidingen zijn getroffen voor een nieuwe website met alle nieuwe services van Bike Koerier Alphen.

1 oktober 2017 – Frankeerservice

Bike Koerier Alphen is gestart met een eigen frankeerservice. Alphense bedrijven besparen zo een hoop tijd en tevens kosten op de frankeermachine.

1 juli 2017  – Nieuwe klant

Weer een groot Alphens bedrijf kiest voor een duurzame postverzorging. Twee keer per dagen komen we langs bij Elysee Dental.

21 maart 2016 – Nieuwe klant

De dagelijkse poststroom van Combi Motors Verzekeringen gaat nu ook per vrachtfiets door Alphen aan den Rijn. Fantastisch om weer een klant te mogen verwelkomen.

3 oktober 2015  – Nieuwe klant

Bike Koerier Alphen fiets inmiddels ook dagelijks voor Green Real Estate. Steeds meer bedrijven in de Baronie kiezen voor duurzaam transport.

1 juni 2015 – Nieuwe klant

Mooi duurzaam nieuws: Bike Koerier Alphen fiets inmiddels ook dagelijks voor wonenCentraal de post en pakketten.

18 april 2015 – Fietsersbond

Met dank aan een opdracht van de Fietsersbond om het lokale magazine door de hele regio de verspreiden werd Albert Schweitzerbrug nummer 2000 op zaterdag 18 april bereikt.

1 december 2014 – Nieuwe klant

Bike Koerier Alphen fiets voor steeds meer bedrijven de postbusservice. We fietsen vanaf deze maand ook voor Alfa Transport Service en Dean Connect. Neem contact met ons op voor vragen over onze duurzame en voordelige postbusservice,

7 augustus 2014 – Nieuwe klant

‘Rabobank in zee met fietskoerier’. Een fantastische duurzame samenwerking.

krant-alphensnieuwsblad-aug-14

6 maart 2014 – Q-starter!

De Vereniging van ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA) reikt elk kwartaal de ‘Q-starter-prijs‘ uit aan een uniek en veelbelovend bedrijf. Bike Koerier Alphen heeft deze prijs gewonnen en daar zijn we super trots op natuurlijk. Naar aanleiding hiervan is een gloednieuwe bedrijfsvideo gemaakt, bekijk hem op de homepage.

voa_logo

18 januari 2014 – Albert Schweitzerbrug Index

Wederom in het AD Groene Hart. De Bike Koerier passeert voor de 250e keer de Albert Schweitzerbrug.

krant-ad-jan-14

29 oktober 2013 – Bullitt vrachtfiets

Na vier maanden levertijd is dan eindelijk onze Bullitt vrachtfiets gearriveerd. Vanaf nu kunnen we grotere pakketten vervoeren met onze gloednieuwe bakfiets. Nu we kunnen beginnen met het vervoeren van grotere pakketten is Bike Koerier Alphen pas écht gestart.

6 augustus 2013 

Bike Koerier Alphen in het AD Groene Hart voor het eerst in de publiciteit.

krant-ad-aug-13